Pui Balsamic cu fasole albă și spanac

Puiul Balsamic cu fasole albă și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 357 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 102 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de măsline, jumătăți de piept de pui, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 95%. Încercați Pui Balsamic cu fasole albă și spanac, Rozmarin-pui balsamic, fasole toscană și spanac Pota, și Piept de pui prăjit cu fasole albă și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți timp de 10 minute sau până când este bine rumenit pe ambele părți.
Scoateți puiul din tigaie.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă oțetul și se gătește, răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Se amestecă supa și fasolea în tigaie și se încălzește la fierbere. Întoarceți puiul în tigaie. Reduceți căldura la mediu. Se amestecă spanacul. Acoperiți și gătiți până când puiul este gătit și spanacul este ofilit.