Pui auriu și legume de toamnă
Pui auriu și legume de toamnă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă 3,01 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 427 de calorii. Un amestec de pătrunjel, pudră de usturoi, rozmarin și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste of Home are 19 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 93%, ceea ce este grozav. Încercați pui de aur și legume de toamnă, pui de aur și legume de toamnă și pui cu legume de toamnă și Madeira pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, rumeniți puiul la foc mediu-mare timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne arată 170°.
Adăugați cartofi dulci și fasole.
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase; se toarnă peste pui și legume. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți la foc mic timp de 20 de minute sau până când se încălzește.