Puiul asiatic cu sos Kumquat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 312 calorii, 22g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, apă, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui cu sos Kumquat-miere, Sos Kumquat, și Calendar fete Curvaceous afine și Kumquat sos cu Port.
Instrucțiuni
1
Cuptor de căldură la 191°. ori aripi de pui peste spate cu sfaturi atinge. Legați sau frigăruie tobe de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați puiul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a mușchiului coapsei și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Friptură neacoperită 45 de minute. În castron mic, amestecați sherry, sos de soia și praf de usturoi; perie pe pui. Prăjiți descoperit cu aproximativ 45 de minute mai mult, periați o dată sau de două ori cu amestec de sherry, până când termometrul citește 82° și sucul nu mai este roz când centrul coapsei este tăiat. Aruncați orice amestec de sherry rămas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți semințele din kumquats. Într-o cratiță de 1 litru, amestecați suc de portocale, marmeladă de portocale, suc de lămâie și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Precum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Kumquat
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se încălzește până la fierbere. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb; se amestecă în amestecul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă aproximativ 1 minut sau până se îngroașă. Se amestecă kumquats, migdale și lichior.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.