Pui aromat cu sultane
Puiul aromat cu sultane este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită păstăi de cardamom, coapse de pui, iaurt grecesc și pachet de coriandru. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide, Pui Aromat De Fenicul, și Pui Aromat Asiatic.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Încălziți 1 lingură de ulei într-o caserolă mare cu capac.
Adăugați puiul și gătiți aproximativ 7-10 minute până devin aurii peste tot, apoi scoateți din tigaie. Prăjiți ceapa cu frunzele de dafin și condimentele în uleiul rămas timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie și devin aurii. Scoateți focul și întoarceți puiul în tigaie.
Se amestecă iaurtul, coriandrul, pasta de curry și sultanele împreună, se toarnă peste pui și se amestecă. Acoperiți cu capacul și gătiți la cuptor timp de 30 de minute sau până când carnea cade ușor de pe os. Mare servit cu pâine caldă naan.