Pui aromat cu sultane

Pui aromat cu sultane
Puiul aromat cu sultane este un fără gluten rețetă cu 6 porții. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită păstăi de cardamom, coapse de pui, iaurt grecesc și pachet de coriandru. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parfait de ficat de pui cu sultane și stafide, Pui Aromat De Fenicul, și Pui Aromat Asiatic.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o caserolă mare cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Adăugați puiul și gătiți aproximativ 7-10 minute până devin aurii peste tot, apoi scoateți din tigaie. Prăjiți ceapa cu frunzele de dafin și condimentele în uleiul rămas timp de aproximativ 5 minute, până se înmoaie și devin aurii. Scoateți focul și întoarceți puiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se amestecă iaurtul, coriandrul, pasta de curry și sultanele împreună, se toarnă peste pui și se amestecă. Acoperiți cu capacul și gătiți la cuptor timp de 30 de minute sau până când carnea cade ușor de pe os. Mare servit cu pâine caldă naan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
NaanNaan
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Stafide AuriiStafide Aurii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista