Pui alla Vendemia
Pui alla Vendemia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 484 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.73 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare cenușie, semințe de coriandru, suc de struguri și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 79%. Încercați Pui alla Boscaiola, Pui alla Diavola, și Pui Parmezan Alla Chippie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Condimentați puiul cu sare cenușie și condimente de fenicul, apăsând condimentul în pieptul de pui.
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați puiul, pielea în jos și sotati timp de 3 minute pentru a se rumeni.
Introduceți tigaia în cuptor, neacoperită, timp de 10 minute.
Scoateți din cuptor și întoarceți puiul și așezați pielea în sus pe o foaie de copt. Întoarceți puiul la cuptor până la fiert, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți bucățile pe un platou.
Folosind aceeași tigaie folosită pentru pui, adăugați șalotul în grăsimea din tigaie.
Adăugați sare și piper, gătiți timp de 2 minute.
Adăugați rozmarinul tocat și lăsați să transpire 1 minut, apoi adăugați sucul de struguri. Reduceți la jumătate și adăugați bulionul de pui. Reduceți din nou sosul la jumătate, pentru aproximativ 1 cană de sos.
Adăugați strugurii și gătiți doar pentru a încălzi, aproximativ 1 minut.
Puneți strugurii și sosul peste pui și garnisiți cu crengute de rozmarin proaspăt.
Puneți semințele de fenicul, semințele de coriandru și boabele de piper într-o tigaie grea la foc mediu. Urmăriți carfelly, aruncând frecvent, astfel încât semințele să se prăjească uniform. Când este maro deschis și parfumat, turnați semințele pe o farfurie pentru a se răci. Trebuie să fie reci înainte de măcinare, altfel vor guma lamele.
Turnați semințele într-un blender sau râșniță de condimente și adăugați sarea. Amestecați cu o pulbere fină, agitând ocazional blenderul/râșnița pentru a redistribui semințele. Depozitați într-un borcan de sticlă bine închis într-un loc răcoros și uscat sau congelați.