Pui Alfredo Pesto Paste

Pui Alfredo Pesto Paste
Pastele de pui Alfredo Pesto ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 567 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 543 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Un amestec de piept de pui, sos de pesto de busuioc classico și răspândire, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pui Alfredo Pesto Paste, Cremă Pesto Alfredo Paste De Pui, și Pesto Alfredo Caserola De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
2
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați pui; gatiti si amestecati 8-10 min. sau până când se termină. Se amestecă laptele și crema de brânză; gatiti 3 min. sau până când crema de brânză este complet topită și sosul este amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Pui întregPui întreg
SosSos
LapteLapte
4
Adăugați ardei, parmezan și pesto; Se amestecă. Gatiti 3 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ArdeiArdei
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Adăugați la sosul de brânză cremă; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
CremăCremă

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista