Pufuri de patiserie cu șuncă și Gouda

Pufuri de patiserie cu șuncă și Gouda
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pufurile de patiserie cu șuncă și Gouda. Această rețetă servește 36 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, brânză gouda, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Goudan În Foietaj, Pufuri De Patiserie, și Pufuri De Patiserie Choux.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția produselor de patiserie.
3
Tăiați patiseria în cercuri cu tăietor rotund de prăjituri de 2 1/2 până la 3 inci sau roată de patiserie. Lingură aproximativ 1 linguriță rotunjită amestec de șuncă în centrul fiecărui cerc; periați marginile cu apă. Îndoiți fiecare cerc peste umplutură, apăsând marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
4
Se pune într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista