Pufuri de patiserie cu șuncă și Gouda
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pufurile de patiserie cu șuncă și Gouda. Această rețetă servește 36 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 163 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână, brânză gouda, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Goudan În Foietaj, Pufuri De Patiserie, și Pufuri De Patiserie Choux.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 40
Se amestecă toate ingredientele, cu excepția produselor de patiserie.
Tăiați patiseria în cercuri cu tăietor rotund de prăjituri de 2 1/2 până la 3 inci sau roată de patiserie. Lingură aproximativ 1 linguriță rotunjită amestec de șuncă în centrul fiecărui cerc; periați marginile cu apă. Îndoiți fiecare cerc peste umplutură, apăsând marginile pentru a sigila.
Se pune într-o tigaie cu jeleu uns, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până se rumenesc.