Pufuri De Parmezan

Pufuri De Parmezan
Pufurile de parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 149 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ouă, făină, sos marinara și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pufuri de parmezan cu Marinara, Pufuri De Cartofi Parmezan, și Pufuri De Parmezan De Busuioc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-o cratiță medie, aduceți laptele și margarina la fiert la foc mediu. Se amestecă făina și se reduce focul la minim. Se amestecă viguros până când este suficient de gros pentru a se forma într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți din căldură.
4
Bateți ouăle în amestec până se omogenizează. Se amestecă parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
OuăOuă
5
Aruncați aluatul cu lingurițe rotunjite pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți cald cu sos marinara încălzit pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista