Pufuri De Mărar Cheddar

Pufuri De Mărar Cheddar
Cheddar Dill Puffs ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 37 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 60 și costă 7 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Mergeți la magazin și ridicați unt, la 5 ouă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Pufuri De Mărar Cheddar, Mini pufuri de somon și mărar, și Cheddar Puffs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți apa la fiert cu unt și sare într-o cratiță grea de 3 litri la foc mare, apoi reduceți focul la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați făină dintr-o dată și gătiți, amestecând energic cu o lingură de lemn, până când amestecul se îndepărtează de partea tigaiei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc și se răcește ușor, aproximativ 3 minute, apoi se adaugă 4 ouă câte 1, bătând bine după fiecare adăugare (aluatul va părea să se separe, dar apoi va deveni neted).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Amestecul trebuie să fie lucios și suficient de rigid pentru a ține vârfurile moi și a cădea ușor dintr-o lingură. Dacă aluatul este prea rigid, bateți oul rămas într-un castron mic și adăugați la aluat 1 linguriță la un moment dat, bătând și apoi testând aluatul până când ajunge la consistența corespunzătoare. Se amestecă brânza și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
MărarMărar
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Tapetați 2 foi mari de copt cu pergament sau foi ușor de unt. Umpleți punga de patiserie cu aluat și pipeți movile de 15 (1 inch-diametru) (sau linguri de nivel de lingură) la o distanță de 1 inch pe fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Movile BarMovile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
7
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt umflate, aurii și crocante, aproximativ 30 de minute în total. Faceți mai multe pufuri în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.
1
* Pufurile pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite complet, apoi răcite în pungi de plastic sigilate sau congelate 1 săptămână. Reîncălziți, neacoperit, pe foi de copt într-un cuptor preîncălzit de 350 km f 10 minute dacă este răcit sau 15 minute dacă este înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pungi ZiplocPungi Ziploc
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista