Pufurile de cremă cu umplutură de lămâie-cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 429 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină de toate scopurile, suc de lămâie, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pufuri de cremă cu umplutură de cremă, Pufuri cu cremă de ciocolată cu umplutură de alune, și Pufuri Cu Cremă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, oul, sucul de lămâie, coaja de lămâie și vârful de sare într-o cratiță mică și grea; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
2
Adăugați unt. Se amestecă constant la căldură medie-scăzută până când cașul este fierbinte și suficient de gros pentru a acoperi lingura (nu fierbe), 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
3
Transferați cașul de lămâie într-un castron mediu.Folosind mixer electric, bateți crema într-un altulcastron mediu până se formează vârfuri. Cremă îndoită în caș în 3 adăugiri.Acoperiți și răciți umplerea 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caș De Lămâie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
1
Poziția 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptoruluiși preîncălziți la 425 buc.F. Linia 2 foi mari de coacere cu hârtie pergament. Aducețiprimele 4 ingrediente la fiert într-o cratiță mare și grea la foc mediu, amestecând culingura de lemn până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
2
Adăugați făină dintr-o dată și amestecați energic până când se formează aluatul și se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.Continuați să amestecați până când se formează filmul pe tigaie, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferaluatul într-un castron mare. Se răcește 5 minute, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați 1 ou și, în continuarefolosind lingura de lemn, bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
5
Adăugați restul de 5 ouă, câte 1, bătândpână când se amestecă după fiecare, apoi bateți până cândaluatul este neted și strălucitor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
6
Lucrând în loturi, transferați aluatul în punga de patiserie prevăzută cu vârf plainround de 1/2 inch. Țevi de 1 până la 1 movile de 1/4 inci,distanțate la aproximativ 2 inci, pe foi de coacere pregătite. Folosind degetul umed, netezitopuri de Movile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Movile Bar
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
7
Coaceți bufe 15 minute. Foi de copt invers. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F. Continuați să coaceți până când pufurile sunt uscate, ferme și maro auriu intens,cu 30 până la 35 de minute mai lungi. Pufuri reci pe foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
1
Tăiați fiecare puf orizontalîn jumătate; scoateți orice aluat moale. Umpleți puffbottoms cu 1 lingură de lămâie-cremăumplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Lămâie
2
Așezați bomboane în formă de ou deasupra umpluturii,dacă doriți. Apăsați pe blaturi de puf pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Ouă
3
Puneți ciocolata albă în metal mediucastron. Puneți vasul peste cratița mică de apă fierbinte. Se amestecă până la ciocolatăeste moale și aproape topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
4
Scoateți dinpeste apă; se amestecă până se topește completși se omogenizează. Folosind linguriță, stropeșteciocolată albă decorativ peste fiecarefum de cremă. Aranjați pufuri umplute pe platou.Refrigerați până când glazura de ciocolată se stabilește, cel puțin 15 minute și până la 3 ore.