Pufuri De Cremă

Pufuri De Cremă
Pufurile de cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 843 calorii, 27G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, cremă de patiserie cu ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, Produse De Patiserie Choux Umplute Cu Cremă De Cannoli (Pufuri De Cremă), și Pufuri de cremă sau eclere cu cremă de patiserie cu vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Într-o cratiță mare, combinați apa, untul, zahărul și sarea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se formează un aluat strâns și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Într-un castron, bateți 7 ouă și adăugați în aluat în patru loturi, amestecând energic între adaosuri până când ouăle sunt complet încorporate și patiseria este netedă. Aluatul trebuie să fie lucios și să atârne foarte încet, să se întindă și să cadă din lingură în panglici groase. Dacă este necesar, bateți oul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Transferați aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch. Pipeți movile de 1 1/2 inch pe foile de copt, lăsând 1 inch între ele. Pulverizați movilele cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Movile BarMovile Bar
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți choux-ul timp de aproximativ 35 de minute, până se rumenesc și se umflă, mutând foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Lăsați să se răcească complet.
10
Folosind un cuțit zimțat, tăiați blaturile și rezervați. Umpleți jumătățile de jos cu frișcă îndulcită și zmeură proaspătă sau cremă de patiserie cu ciocolată. Înlocuiți blaturile, praful cu zahărul cofetarilor și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă îndulcităFrișcă îndulcită
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
ZmeurăZmeură
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista