Pufuri De Cremă

Pufurile de cremă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 843 calorii, 27G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 3. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, zahăr, cremă de patiserie cu ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Pufuri cu crema de ciocolata cu frisca si capsuni / La Multi Ani Becca, Produse De Patiserie Choux Umplute Cu Cremă De Cannoli (Pufuri De Cremă), și Pufuri de cremă sau eclere cu cremă de patiserie cu vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tapetați 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Într-o cratiță mare, combinați apa, untul, zahărul și sarea și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la moderat.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se formează un aluat strâns și se îndepărtează de partea laterală a tigaiei, 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Într-un castron, bateți 7 ouă și adăugați în aluat în patru loturi, amestecând energic între adaosuri până când ouăle sunt complet încorporate și patiseria este netedă. Aluatul trebuie să fie lucios și să atârne foarte încet, să se întindă și să cadă din lingură în panglici groase. Dacă este necesar, bateți oul rămas.
Transferați aluatul într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch. Pipeți movile de 1 1/2 inch pe foile de copt, lăsând 1 inch între ele. Pulverizați movilele cu spray de gătit antiaderent.
Coaceți choux-ul timp de aproximativ 35 de minute, până se rumenesc și se umflă, mutând foile de sus în jos și din față în spate la jumătatea drumului.
Lăsați să se răcească complet.
Folosind un cuțit zimțat, tăiați blaturile și rezervați. Umpleți jumătățile de jos cu frișcă îndulcită și zmeură proaspătă sau cremă de patiserie cu ciocolată. Înlocuiți blaturile, praful cu zahărul cofetarilor și serviți.