Pufuri De Ciuperci
Pufurile de ciuperci sunt un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 142 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de madeira, foietaj, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Pufuri De Ciuperci, Pufuri De Ciuperci, și Pufuri De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Adăugați șalotă și usturoi și gătiți 30 de secunde, amestecând.
Adăugați ciuperci și cimbru și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile nu mai dau lichid și încep să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Adăugați Madeira și sosul de soia și gătiți doar până când lichidul s-a evaporat, aproximativ 2 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o suprafață de lucru cu făină și cu un sucitor cu făină, rulați foaia de patiserie la o grosime de 1/8 in.
Tăiați patiseria în runde cu un 2-in cu unt și făină. biscuit sau cookie cutter cu margini canelate și aranja runde 1/2 în. în afară pe 2 foi de copt.
Apăsați mijlocul fiecărei runde cu degetul pentru a face o depresiune, lăsând un 1/4-in.- margine largă. Împingeți fiecare centru o dată cu o furculiță și acoperiți cu o linguriță redusă. de umplere ciuperci.
Bateți oul și smântâna împreună și dați deoparte.
Coaceți produse de patiserie până se rumenesc și încep să pufăie, 8 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și reduceți focul la 35
Cu capătul unei pâlnii mici, loviți cu grijă centrele de produse de patiserie în timp ce lingurați aproximativ 1/2 linguriță. amestec de ou-smântână prin pâlnie (pentru a ajuta la ghidarea lichidului) și în patiserie (lingură mai mult dacă patiseria o va accepta fără a se revărsa).
Coaceți produse de patiserie încă 10 până la 15 minute, sau până se rumenesc.