Pufuri De Brânză (Gougeres)

Pufuri De Brânză (Gougeres)
Pufurile de brânză (Gougeres) necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 24. O porție conține 108 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de făină, piper cayenne, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 85 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Goug Otrivres (Pufuri De Brânză), Gougeres (Pufuri De Brânză Franceză), și Pufuri de brânză-Goug Otrives-VIDEO pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați făina cu sarea, piperul negru, cimbrul, pudra de chili și ardeiul cayenne într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți laptele și untul într-o cratiță mare și aduceți la fierbere. Când untul se topește, întoarceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați făina condimentată dintr-o dată. Se amestecă puternic cu o lingură de lemn până când aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Scoateți din căldură.
6
Separați albul și gălbenușul de un ou, rezervând gălbenușul pentru geamuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Puneți aluatul într-un castron mare de mixer. Bateți la viteză medie timp de un minut. Apoi bateți într-un ou și albusul suplimentar. Bateți până se absoarbe complet în aluat. Apoi adăugați restul de 4 ouă, pe rând, așteptând de fiecare dată până când oul anterior este complet absorbit. După ce toate cele 5 ouă (plus un albus de ou) au fost încorporate, aluatul trebuie să fie neted și satinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați parmezanul și brânzeturile Gruyere și pepperoni dacă îl utilizați. Se încorporează bine în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
GruyereGruyere
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Folosiți o pungă de patiserie pentru a tunde aluatul pe 2 foi de copt negrease. De asemenea, puteți lăsa aluatul dintr-o linguriță. Pentru bufe mici, movile ar trebui să fie de aproximativ 1/2 inch în diametru. De la aperitive mici, movilele ar trebui să aibă un diametru de 1 inch. Pentru pufuri suficient de mari pentru umplere, movilele ar trebui să aibă un diametru de 1 1/2 inci. Păstrați uniform dimensiunea pufurilor, astfel încât să se coacă corect. Spațiu bufe aproximativ 1 inch afară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Bateți gălbenușul de ou rămas cu 2 linguri de lapte pentru a face o glazură. Periați ușor vârfurile pufurilor cu glazură înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
11
Presărați blaturile cu parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute (5 minute pentru pufuri mici). Reduceți căldura la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Coaceți încă 10 minute pentru pufuri mici; cu 15 până la 20 de minute mai mult pentru pufuri medii sau mari sau până când pufurile se rumenesc. Testați scoțând un puf din cuptor și deschizându-l. Interiorul trebuie să fie copt. Dacă este încă aluat sau umed, coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați pufurile pe tigăi până când sunt suficient de reci pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista