Puful reginei
Puful reginei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 351 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă verde, ouă, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de cartofi dulci a reginei Puff, Jabba the Puff-puf de cremă de casă, și Buchetul Reginei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 cu un suport în treimea superioară a cuptorului. Ulei un 9-de 13-in. vas de copt cu 1 lingura. ulei. Aruncați 1/2 cană de piure de cartofi în vas, distanțate aproximativ 2 in. separat.
Se încălzește restul de 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mare. Gatiti cârnații, întorcându-vă des, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Împrăștiați cârnații fierți în tigaie, așezând peste și între movile de cartofi.
Adăugați spanacul în tigaie și ofiliți, amestecând ocazional, aproximativ 1 minut.
Presărați spanacul peste cârnați.
Bateți ouăle împreună într-un castron mare până se rup.
Bateți făina, praful de copt, sarea, cimbru și ceapa.
Se toarnă amestecul peste cârnați și cartofi.
Presărați brânză deasupra.
Coaceți până când cartofii clocotesc, 20 până la 25 de minute.