Supă De Tăiței De Vită În Stil Vietnamez

Supă De Tăiței De Vită În Stil Vietnamez
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de vită în stil vietnamez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 305 calorii, 19g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați muguri de fasole, carne de vită rară, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne de vită Vietnameză - supă de tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Bulion de vită și tăiței în stil vietnamez, și Rețetă De Bulion De Vită Și Tăiței În Stil Vietnamez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti taiteii intr-o oala de 4 litri cu apa clocotita (nu sarata) 4 minute, apoi adaugati mazare de zapada si fierbeti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește sub apă curentă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se scurge bine. Împărțiți tăiței și mazărea de zăpadă între 4 boluri mari de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
PastePaste
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Gătiți șalotele, ghimbirul și chile în ulei în aceeași oală la foc moderat, amestecând ocazional, până când șalotele se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
GhimbirGhimbir
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați bulion și apă și fierbeți, neacoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
6
În timp ce bulionul fierbe, împărțiți friptura de vită, mugurii de fasole și ierburile printre bolurile de supă cu tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Friptură De VităFriptură De Vită
PastePaste
BulionBulion
IerburiIerburi
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Aruncați ghimbirul din bulion și amestecați sosul de pește, sucul de lămâie și sarea după gust. Se toarnă bulionul în boluri și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
GhimbirGhimbir
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista