Puf De Pizza Cu Fructe

Puful de Pizza cu fructe necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați fructe, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Clătită Cu Puf Umplut Cu Fructe, Clătită Cu Puf Umplut Cu Fructe, și Rotițe De Foietaj Cu Fructe Confiate.
Instrucțiuni
Dezghețați foile de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când sunt ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Desfaceți foile de patiserie pe o suprafață ușor făinată.
Rulați fiecare foaie într-un pătrat de 12 inci.
Tăiați colțurile pentru a face un cerc. Apăsați ușor aluatul cu degetele ușor înfăinate într-un cerc de 12 inci.
Așezați fiecare rundă de patiserie pe o foaie de copt sau o tigaie pentru pizza. Înțepați rondele de patiserie peste tot cu o furculiță.
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți produsele de patiserie de pe foile de copt și răciți-le pe suporturi de sârmă.
Pregătiți amestecul de budincă folosind laptele conform instrucțiunilor ambalajului. Lingurați 1 cană de budincă pe fiecare crustă și întindeți-o la 1/2 inch de margini. Aranjați fructele peste budincă.
Tăiați fiecare pizza în 8 pene și serviți imediat sau acoperiți și refrigerați pizza până la 4 ore.