Puerco Con Chile Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 354 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 75 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper serrano, cilantro, cilantro și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Puerco Cu Chile Verde, Brânză De Porc Tomatillo Cu Chilis Murat (Puerco En Salsa Verde, și Cina in seara asta: cotlet de porc cu Mole Verde (Pipian de Chuletas de Puerco).
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare, adăugați fundul de porc, sare, piper negru, piper de lămâie, oregano și usturoi și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Piper De Lămâie
Boston Fundul
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați Salsa Verde, cilantro, chimen, ardei iute și ceapă și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Can) Canned Salsa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
4
Transferați într-un aragaz lent, acoperiți și gătiți la înălțime timp de 30 de minute, apoi coborâți la minim și gătiți timp de 3 ore până la 3 ore și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
1
Într-o cratiță, fierbeți tomatillos, usturoi, jalapenos, piper serrano și jumătate din ceapă în 2 căni de apă până când amestecul plutește în vârful cratiței, aproximativ 30 de minute. Se strecoară pulpa și se rezervă lichidul. Într-un robot de bucătărie, amestecați pulpa cu ceapa rămasă, coriandrul, sarea și 3/4 cană din lichidul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Coaja De La 1 Lime, Sucul De La Ambele
Cum Ar Fi Pepitele
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Chili funcționează foarte bine cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Juve y Camps Reserva de la familia Cava Gran Reserva Brut Nature cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Juve y Camps Reserva de la familia Cava Gran Reserva Brut Nature
În primele zile ale vinificației lor, familia Juventus y Camps avea propria rezervă a acestei Cave, singura natură brută pe care o făceau. Mai târziu, a fost lansat pe piață sub același nume și cu aceeași creație atentă. Acest cava este produs din sucul liber de Macabeo, Xarel.Lo și Parellada struguri recoltați pe proprietățile moșiei de la Espiells, Can Massana și la Cuscona. Este cel mai cunoscut dintre Cavele lui Juve și încă singura lor natură brută. Nasul este profund, intens și atrăgător, evocând inițial note de fructe albe mature. Treptat, complexitatea sa crește și aromele tipice îmbătrânirii îndelungate par să amintească minunat de pâinea prăjită cu indicii de fundal de citrice. Reserva de la Familia, cu prospețimea și maturitatea sa, se potrivește perfect Palatului. Pereche cu pat, fructe de mare, orez, și tot felul de pește, carne albă și alimente afumate.