Pudră portugheză de varză și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa portugheză de varză și cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 100 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, napi, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Supă Portugheză De Cartofi Și Varză, SUPĂ DE CARTOFI CU CÂRNAȚI PORTUGHEZI, și Chowder De Porumb De Cartofi Cu Kale Și Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Se adauga kielbasa; saut 10 minute sau pana se face.
Scoateți kielbasa din tigaie.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Adăugați lapte, cartof, sare și piper; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când cartoful este foarte fraged.
Scoateți amestecul de cartofi de pe foc și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează. Se amestecă kielbasa și kale și se gătește timp de 10 minute sau până se încălzește bine.