Pudră de porumb cu creveți

Chowder de porumb cu creveți este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 396 calorii. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ardei gras, smântână grea, porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Creveți și supă de porumb, Pudră de porumb cu creveți, și Supă De Creveți Roșii Cu Porumb.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui, porumbul, ceapa, ardeiul gras, morcovii, cartofii, frunza de dafin, 1 cană de apă și 1 linguriță. sare în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la foc mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 6 ore.
Puree 3 căni de supă într-un blender și reveniți la aragazul lent. Se amestecă creveții. Acoperiți și gătiți până când creveții sunt roz și fermi, 10 până la 15 minute. Se amestecă smântâna, dacă se dorește, și se gătește până se încălzește, aproximativ 2 minute. Condimentează cu sare și piper, presară pătrunjel și servește.