Pudră de dovleac cu pere și ghimbir

Pudră de dovleac cu pere și ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați pudră de dovlecei cu pere și ghimbir. Această rețetă face 6 porții cu 269 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cartofii de copt, perele bosc, morcovul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Dovlecei și pere prăjite, Umplutură de orez sălbatic cu dovlecei, pere și nuci pecan, și Pudră De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Așezați perele într-un castron cu sucul de lămâie, acoperiți cu apă și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa, țelina și morcovul și saut-ul timp de 2 până la 3 minute sau până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoiul și ghimbirul și saut-ul timp de 1 minut mai mult, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
5
Adăugați vinul alb și reduceți lichidul până când tigaia este aproape uscată, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți jumătate din pere, rezervând cealaltă jumătate în apa cu lămâie pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
PerePere
ApăApă
7
Adăugați perele scurse în tigaie cu dovleceii, cartoful și bulionul și aduceți la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți timp de 30 de minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Suc De FructeSuc De Fructe
PerePere
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați jumătate din supă în loturi într-un blender și piure până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine înapoi în cratiță cu amestecul nepurificat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
9
Adăugați sucul de portocale, sucul de lămâie, smântâna, sarea și perele rezervate și încălziți ușor praful (nu fierbeți). Pulberea poate fi făcută cu 1 zi înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ChowderChowder
CremăCremă
PerePere
SareSare
10
Vegetarian sud-vestic de Stephan Pyles Clarkson N. Potter
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista