Chowder de cartofi și fasole este un fără gluten supă. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 172 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, consum de carne de vită, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Chowder de șuncă și fasole, Bean Counter Chowder, și Pudră De Porumb Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adaugati ceapa si urmatoarele 4 ingrediente (ceapa prin usturoi); saut 5 minute sau pana cand este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin fasole marină) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Marină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm