Pudră de cartofi și fasole

Pudră de cartofi și fasole
Chowder de cartofi și fasole este un fără gluten supă. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 172 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, consum de carne de vită, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Chowder de șuncă și fasole, Bean Counter Chowder, și Pudră De Porumb Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adaugati ceapa si urmatoarele 4 ingrediente (ceapa prin usturoi); saut 5 minute sau pana cand este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin fasole marină) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Se presara cu parmezan
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista