Pudră de cartofi și fasole

Pudră de cartofi și fasole
Chowder de cartofi și fasole este un fără gluten supă. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 9 porții cu 172 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, consum de carne de vită, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Chowder de șuncă și fasole, Bean Counter Chowder, și Pudră De Porumb Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adaugati ceapa si urmatoarele 4 ingrediente (ceapa prin usturoi); saut 5 minute sau pana cand este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați apă și următoarele 8 ingrediente (apă prin fasole marină) și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Se presara cu parmezan
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista