Pudding Marmorat Thumbprints
Marmorat Pudding Thumbprints ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Menta-Ciocolata Marmorata, Amprente, și PB & J amprente.
Instrucțiuni
Bateți făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Se amestecă untul topit și ouăle până se combină.
Transferați o treime din aluat într-un castron mic; adăugați pudra de cacao și laptele și amestecați cu o lingură de lemn până când sunt combinate. Amestecați ușor aluatul de cacao înapoi în aluatul simplu până când pare marmorat.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aruncați linguri de aluat la aproximativ 1 inch distanță pe foile de copt pregătite; presărați generos cu zahăr.
Coaceți până când cookie-urile sunt ușor umflate,6 până la 7 minute.
Scoateți din cuptor și faceți o indentare în centrul fiecărui cookie cu spatele unei lingurițe. Lingurați aproximativ 1/2 linguriță de budincă în fiecare indentare, apoi reveniți la cuptor, schimbând poziția tigailor; continuați să coaceți până când sunt ușor aurii și setați, încă aproximativ 6 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Fotografie de Andrew Purcell