Pudding Marmorat Thumbprints

Pudding Marmorat Thumbprints
Marmorat Pudding Thumbprints ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 110 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de praf de copt, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca De Menta-Ciocolata Marmorata, Amprente, și PB & J amprente.

Instrucțiuni

1
Bateți făina, zahărul, praful de copt și sarea într-un bol mediu. Se amestecă untul topit și ouăle până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Transferați o treime din aluat într-un castron mic; adăugați pudra de cacao și laptele și amestecați cu o lingură de lemn până când sunt combinate. Amestecați ușor aluatul de cacao înapoi în aluatul simplu până când pare marmorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aruncați linguri de aluat la aproximativ 1 inch distanță pe foile de copt pregătite; presărați generos cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți până când cookie-urile sunt ușor umflate,6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Scoateți din cuptor și faceți o indentare în centrul fiecărui cookie cu spatele unei lingurițe. Lingurați aproximativ 1/2 linguriță de budincă în fiecare indentare, apoi reveniți la cuptor, schimbând poziția tigailor; continuați să coaceți până când sunt ușor aurii și setați, încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Lăsați să se răcească 5 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista