Prăjiți paste vegetale cu pesto Cheshire

Prăjiți paste vegetale cu pesto Cheshire
Friptura de legume paste cu Cheshire pesto durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pastele lungi preferate, nuci de pin, căței de usturoi și sfeclă roșie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Kebab de pui Pesto cu paste vegetale prăjite, Friptură De Porc Cu Pesto De Nucă Pe Paste, și Paste Pesto cu pui fript și roșii Cherry.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți tulpinile de busuioc și majoritatea frunzelor în vasul unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați uleiul și usturoiul plus un strop de apă, apoi bateți într-o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-Subţire-
4
Puneți sparanghelul la un capăt al unei cutii de prăjit și sfecla roșie la celălalt. Condimentați bine, apoi frecați cu aproximativ 1 lingură de amestec de busuioc. Prăjiți timp de 7-10 minute până când sparanghelul începe să se caramelizeze și este gătit, dar încă ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Între timp, fierbeți pastele conform instrucțiunilor ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6
Adăugați jumătate de brânză în amestecul de busuioc și bateți din nou pentru a face un pesto cheesy. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Scurgeți pastele, apoi aruncați cu pesto, brânză rămasă, nuci de pin și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
8
Se presară cu frunzele de busuioc rămase pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista