Prăjiți paste vegetale cu pesto Cheshire
Friptura de legume paste cu Cheshire pesto durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pastele lungi preferate, nuci de pin, căței de usturoi și sfeclă roșie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Kebab de pui Pesto cu paste vegetale prăjite, Friptură De Porc Cu Pesto De Nucă Pe Paste, și Paste Pesto cu pui fript și roșii Cherry.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Puneți tulpinile de busuioc și majoritatea frunzelor în vasul unui robot de bucătărie.
Adăugați uleiul și usturoiul plus un strop de apă, apoi bateți într-o pastă aspră.
Puneți sparanghelul la un capăt al unei cutii de prăjit și sfecla roșie la celălalt. Condimentați bine, apoi frecați cu aproximativ 1 lingură de amestec de busuioc. Prăjiți timp de 7-10 minute până când sparanghelul începe să se caramelizeze și este gătit, dar încă ferm.
Între timp, fierbeți pastele conform instrucțiunilor ambalajului.
Adăugați jumătate de brânză în amestecul de busuioc și bateți din nou pentru a face un pesto cheesy. Condimentează după gust.
Scurgeți pastele, apoi aruncați cu pesto, brânză rămasă, nuci de pin și legume.
Se presară cu frunzele de busuioc rămase pentru a servi.