Prăjiți lămâie și piper varză de Bruxelles cu parmezan
Friptura de lămâie și piper varza de Bruxelles cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 91 cenți pe porție. O porție conține 81 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, varză de Bruxelles, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 57%. Rețete similare includ Prăjiți lămâie și piper varză de Bruxelles cu parmezan, Varză De Bruxelles Cu Lămâie Și Parmezan, și Parmezan Lămâie Varză De Bruxelles.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; aruncați bine.
Așezați amestecul de varză de Bruxelles într-un singur strat pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când marginile de varză de Bruxelles sunt ușor rumenite.
Combinați pătrunjelul, untul, piperul și coaja, amestecând bine.
Adăugați amestecul de unt în amestecul de varză de Bruxelles și aruncați bine.