Prăjiți fasolea verde pe un impuls
Prăjiți fasolea verde dintr-un impuls ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 33 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 128 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, sare kosher, piper proaspăt crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de SippitySup. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 21%. Încercați Salată de conopidă prăjită cu fasole verde și roșii Cherry, O Oală Camping Wasabi Prune Friptură De Vită Și Fasole Verde, și Prăjiți piept de curcan cu cartofi, fasole verde și sos de tigaie cu muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați suportul cuptorului în poziția centrală. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Combinați fasolea verde, ceapa verde, usturoiul, cimbrul și rozmarinul într-un castron mare.
Adăugați uleiul și aruncați până când este bine acoperit.
Așezați fasolea și ceapa pe o foaie de copt căptușită cu pergament cât mai plată posibil; condimentează cu sare și piper. Prăjiți fasolea, întorcându-le la fiecare 15 minute pentru a preveni lipirea (adăugați mai mult ulei dacă este necesar). Continuați să prăjiți până se ofilesc, se zbârcesc și se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 45 de minute.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...