Prăjită Pere Tarta Cu Crema De Zahar Ars

Prăjită Pere Tarta Cu Crema De Zahar Ars
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați să încercați pere prăjite Cr. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 243 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tarta Cu Crema De Zahar Ars, De Nucă De Cocos Tarta Cu Crema De Zahar Ars, și Cremă De Afine Brulee Tartă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti produse de patiserie, așezați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; puls pentru a combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați unt; puls de 10 ori sau până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu procesorul pornit, adăugați încet 2 linguri de apă cu gheață prin jgheabul alimentar, procesând doar până când aluatul începe să se unească. Întoarceți aluatul pe o bucată de folie de plastic; apăsați pe un disc. Acoperiți și răciți 10 minute în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați aluatul între 2 foi de folie de plastic; rulați aluatul într-un cerc de 10 inci. Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci, cu fund detașabil, acoperită cu spray de gătit; străpungeți aluatul cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
5
Coaceți la 450 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
6
Pentru a pregăti crema de patiserie, combinați zahărul brun, 3 linguri de făină și 1/8 linguriță de sare într-o cratiță medie și grea. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de lapte. Gatiti la foc mediu-mare pana se ingroasa si clocotita (aproximativ 5 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SemințeSemințe
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
7
Așezați oul într-un castron mare. Se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte în ou. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand amestecul ajunge la 185 si acoperiti spatele unei linguri, amestecand continuu. Aruncați fasolea de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Întindeți crema de patiserie pe o foaie de copt; acoperiți întreaga suprafață cu folie de plastic. Se dă la frigider 20 de minute sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
9
Întindeți crema de patiserie uniform în coajă de tartă; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Pentru a pregăti toppingul, combinați sucul, scorțișoara, nucșoara și perele; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
NucșoarăNucșoară
SucSuc
PerePere
11
Așezați perele, tăiate cu fața în jos, într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
12
Coaceți la 450 timp de 45 de minute sau până se înmoaie. Se răcește complet; felie subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Așezați pe prosoape de hârtie; se usucă cu prosoape de hârtie suplimentare. Aranjați feliile de pere cu spițe peste crema de patiserie. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
14
Presărați 1/3 cană de zahăr granulat uniform peste pere, lăsând o margine de 1/2 inch. Ținând o lampă de bucătărie la aproximativ 2 inci de vârful cremei, încălziți zahărul, mișcând torța înainte și înapoi, până când zahărul este topit și caramelizat (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
CremăCremă
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Blow TorchBlow Torch
15
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista