Prăjită Migdale-Afine-Pere Clare
Prăjită migdale-afine-pere Crisp necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 268 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 6 fani. Un amestec de bare de granola crocante de migdale prăjite, zahăr brun, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Prăjită Migdale-Afine-Pere Clare, Pear Almond Crisp Shot, și Pear Almond Crisp Martini.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați pere, afine, zahăr granulat și 3 linguri de făină. Lingurați uniform în vasul de copt.
În castron mediu, amestecați barele de granola zdrobite, 1/2 cană de făină, zahărul brun și untul până se sfărâmă.
Se presară peste amestecul de pere.
Coaceți 55 până la 65 de minute sau până când blatul devine maro auriu și fructele sunt fragede (amestecul va fi Bulbuc). Se răcește ușor.
Se servește cald sau rece cu frișcă sau înghețată.