Prăjitură cu brânză Irlandeză
Această rețetă face 16 porții cu 394 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Senzațional Irish Cream Cheesecake, Baileys Irish Cream Cheesecake, și Irish Cream Caramel Cheesecake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 163°.
Combinați nucile, 2 lingurițe. zahăr și unt; apăsați pe partea de jos a 9-inch springform pan.
Între timp, bateți crema de brânză, 1 cană de zahăr și făină într-un castron mare cu mixer până se amestecă.
Adăugați smântână și lichior; se amestecă bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestec.
Se toarnă aluatul de brânză cremă peste crustă.
Coaceți 1 oră 5 min. sau până când centrul este aproape setat. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul; se răcește înainte de a scoate janta. Refrigerați cheesecake 4 ore.