Prăjiturile de Crab ale lui Faidley ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 8 și costă $2.7 pe portie. O porție conține 1210 calorii, 12g de proteine, și 130g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de muștar dijon, maioneză, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până saltines ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Bezea Cu Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 5 ingrediente; pliați în carne de crab și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabmeat
Crackers De Sare
2
Lăsați să stea 3 minute.
3
Formați amestecul în 8 chiftele.
4
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de ceară; acoperiți și răciți 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Prăjiți prăjiturile de crab, în loturi, în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Se servește cu sos tartru, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Tartar
8
Notă: pentru a prăji prăjiturile de crab, gătiți în 3 linguri de unt sau ulei într-o tigaie mare antiaderentă 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Crabi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Crustacee în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.