Prăjituri ușoare de tort cu lămâie cu glazură

Prăjituri ușoare de tort cu lămâie cu glazură
Cookie-urile ușoare de tort de lămâie cu glazură necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 131 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr de cofetărie, extract de lămâie, amestec de tort de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 9%. Încercați Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne}, Tort Bundt de afine cu lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Fursecuri italiene cu lămâie cu glazură de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați foile de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună amestecul de tort, ouăle și uleiul vegetal. Aruncați lingurițe rotunjite pe foi de copt și coaceți nu mai mult de 8 minute. Nu exagerați! Odată ce toate cookie-urile sunt terminate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Amestec De TortAmestec De Tort
Cookie-uriCookie-uri
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Scoateți folia. Nu aveți nevoie să curățați foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1
Amestecați zahărul cofetarilor, extractul de lămâie și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Extract De LămâieExtract De Lămâie
LapteLapte
2
Amestecați ingredientele împreună (mai mult sau mai puțin după bunul plac). Când fursecurile sunt calde sau complet răcite, puneți pe ele cât de multă glazură doriți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
GlazurăGlazură
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista