Tort De Ciocolată Umed

Tort De Ciocolată Umed
Tortul de ciocolată umed este un desert care servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 288 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cafea, praf de copt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Tort De Ciocolată Umed, Tort De Ciocolată Umed, și Tort De Ciocolată Umed sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună ingredientele uscate într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ulei, cafea și lapte; se amestecă la viteză medie timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Adăugați ouă și vanilie; bate încă 2 minute. (Aluatul va fi subțire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Se toarnă în două 9-in unse și făinate. Tigăi rotunde de copt (sau două de 8 in. Tigăi rotunde de copt și șase căni de briose).
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
5
Se coace la 325 CP timp de 25-30 minute. Răciți prăjiturile timp de 10 minute înainte de a le scoate din tigăi. Se răcește pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Între timp, pentru glazură, combinați laptele și făina într-o cratiță; gatiti pana se ingroasa. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
GlazurăGlazură
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Într-un castron, bateți untul, scurtarea, zahărul și vanilia până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați amestecul de lapte/făină răcit și bateți timp de 10 minute. Tort răcit cu îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul de ciocolată funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista