Prăjituri Magice
Reteta Magic Cookie Brownies ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Acest desert are 229 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 124 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, vanilia, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Magic Cookie Baruri, S ' more Magic Cookie Baruri, și Cakespy: Magic Cookie Bar Plăcintă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o tigaie metalică pătrată de 8 inci cu antiaderență foil.In un robot de bucătărie, procesează biscuiții graham în firimituri.
Adăugați zahărul și pulsul pentru a amesteca, apoi adăugați untul și sarea și pulsul. Măsurați aproximativ 2/3 cană de amestec de firimituri și dați deoparte. Apăsați firimiturile rămase în tigaie.
Puneți tigaia în congelator în timp ce faceți aluatul de brownie.Pregătiți aluatul de brownie. Topiți untul într-o cratiță de dimensiuni medii. Se amestecă zahărul și pudra de cacao. Reduceți căldura la minim și amestecați ușor timp de aproximativ 30 de secunde pentru a încălzi zahărul. Opriți focul și lăsați amestecul de zahăr să stea 5 minute. Se amestecă vanilia și sarea.
Adăugați oul rece, amestecând sau amestecând doar până se amestecă, apoi amestecați praful de copt și făina.
Lăsați aluatul să se răcească oarecum pentru a nu topi chipsurile de ciocolată, apoi amestecați-le în aluat.
Se toarnă în tigaie și se coace timp de 20 de minute sau până când brownies-urile apar setate și o scobitoare introdusă iese cu firimituri umede (nu bătute).
Lăsați să se răcească complet în tigaie. Când se răcește complet, apăsați o bucată de folie peste brownies și congelați timp de două ore sau până se solidifică.Pregătiți topping. (acest pas este opțional)
Se toarnă laptele condensat într-un castron mare pentru microunde și se acoperă cu folie de plastic, lăsând puțin descoperit pentru ca aburul să scape. Cuptorul cu microunde timp de 6 minute la 50% putere, amestecând după două minute, apoi amestecând după fiecare interval de 30 de secunde până la 1 minut sau chiar înainte ca amestecul să buleze peste partea laterală a bolului. Stai cu ochii pe el sau se va arunca peste tot. Sau săriți cu totul acest pas și folosiți doar lapte condensat la temperatura camerei, fără microunde.
Scoateți brownie-ul înghețat din congelator.
Sprinkler rezervat amestec graham peste partea de sus și apăsați-l pentru a face un strat strâns, subțire. Între timp, amestecați chipsurile și nucile.
Se toarnă laptele condensat peste stratul de firimituri.
Presărați uniform amestecul de bucăți / nuci peste laptele condensat și apăsați ușor în jos.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit 350 timp de 25 de minute sau până când laptele condensat este maro și Bulbuc în jurul marginilor.
Coaceți o tigaie pătrată de 8 inch sau 9 inch din rețeta preferată de brownie. Asigurați-vă că tigaia este căptușită cu folie!
Puneți brownies-urile în congelator până când sunt înghețate solide. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Stropiți un strat subțire de lapte condensat peste brownies congelate.
Așezați biscuiții graham peste brownies.
Stropiți restul cutiei (puteți folosi toate sau puțin mai puțin dacă doriți) peste biscuiții graham, apoi presărați cu 1 cană de chipsuri asortate și aproximativ jumătate de cană de nuci.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când este fierbinte și Bulbuc. Rece, rece, tăiat.