Prăjituri Individuale De Topire A Ciocolatei

Ciocolata individuale de topire prăjituri ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ciocolată dulce-amăruie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort de ciocolată cu topire individuală (imitator de carnaval) Plus VIDEO, Prăjituri De Topire A Ciocolatei Paleo, și Prăjituri Individuale Cu Trufe De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 325 F. Înveliți ușor o formă de brioșă de 12 căni cu spray de gătit cu legume.
Topiți ciocolata și untul într-un castron mare peste o cratiță cu apă clocotită.
Se ia de pe foc. Într-un alt castron mare, bateți ouăle și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați făina, praful de copt, sarea și ciocolata topită.
Se amestecă cu o lingură până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul uniform în 8 cutii de briose și coaceți până când prăjiturile tocmai au fiert, aproximativ 15 minute. Prăjiturile vor arăta în continuare puțin umede deasupra.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute.
Se servește cald cu sosul de caramel și înghețata.