Prăjituri Grecești De Dovlecei
Reteta prăjituri dovlecei grecești este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 24 de porții cu 156 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de oregano, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Găini Cornish ușor la grătar și dovlecei cu marinată grecească, Tzatziki și salată grecească, Prăjituri Grecești De Cod, și Torturi de sfeclă cu iaurt grecesc dulce.
Instrucțiuni
Combinați dovlecelul ras și sarea kosher. Puneți deoparte timp de 5 minute (nu mai mult, sau va fi ciuperci). Clătiți în apă rece și stoarceți uscat într-un prosop de bucătărie sau apăsați într-o strecurătoare sau strecurătoare până la uscare.
Combinați brânza, oul, ceapa verde, făina, nucile de pin, mărarul, oregano, usturoiul și piperul într-un castron mare; pliați dovlecelul. Se formează în 24 de prăjituri mici (aproximativ 2 linguri de amestec pentru fiecare) și se sotează în ulei de măsline, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.