Prăjituri Espresso Cu Ciocolată Topită

Prăjituri Espresso Cu Ciocolată Topită
Nevoie de o desert prietenos fără gluten și FODMAP? Prăjiturile espresso cu ciocolată topită ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,21 USD pe porție. O porție conține 532 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, zahăr pudră, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Prăjituri Espresso Cu Ciocolată Topită, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 de grade F. Ungeți fundul și părțile laterale ale cupelor de cremă de 6 (6 oz) cu unt; se presară cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați pe tigaie de 15x10x1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Într-o cratiță de 2 litri, topiți ciocolata și 3/4 cană de unt la foc mic, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc. Se amestecă pudra de espresso, vanilia și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
5
Într-un castron mare, bateți ouăle și zahărul pudră cu un mixer electric la viteză mică, răzuind bolul ocazional, până la amestecare. Adăugați treptat amestecul de ciocolată, bătând la viteză mică, apoi adăugați treptat amestecul Bisquick, bătând până se omogenizează. Împărțiți aluatul uniform între cupele cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când părțile laterale sunt setate și centrele sunt încă moi (vârfurile vor fi umflate și ușor crăpate).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să stea 3 minute.
8
Serviți în cupe sau pentru a le desface înainte de servire, rulați un cuțit mic sau o spatulă metalică de-a lungul părților laterale ale prăjiturilor pentru a slăbi. Așezați imediat placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos peste fiecare ceașcă; întoarceți placa și ceașca și îndepărtați ceașca.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Presărați cu zahăr pudră suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
10
Se servește cald cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista