Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase

Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase
Prăjiturile de vițel pe vinete mătăsoase sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 514 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scallions, apă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Vinete Mătăsoase În Stil Birmanez, Pastitsio de vinete și vițel, și Vinete umplute cu vițel și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți vinetele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se amestecă împreună pasta de roșii, zahărul, apa și oțetul și se adaugă la vinete cu 1/3 cană de ceapă verde, apoi se fierbe, acoperit, la foc mediu până când vinetele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
În timp ce vinetele se fierb, amestecați ușor vițelul, mărarul, restul de 1/3 cană de ceapă verde, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare, apoi formați în prăjituri de 4 (4 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte. Dragați prăjiturile de vițel în făină, scuturând excesul, apoi prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc, 8 până la 12 minute în total pentru mediu. 3împărțiți vinetele între 4 farfurii și acoperiți cu prăjituri de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista