Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase
Prăjiturile de vițel pe vinete mătăsoase sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 514 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scallions, apă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Vinete Mătăsoase În Stil Birmanez, Pastitsio de vinete și vițel, și Vinete umplute cu vițel și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți vinetele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Se amestecă împreună pasta de roșii, zahărul, apa și oțetul și se adaugă la vinete cu 1/3 cană de ceapă verde, apoi se fierbe, acoperit, la foc mediu până când vinetele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
În timp ce vinetele se fierb, amestecați ușor vițelul, mărarul, restul de 1/3 cană de ceapă verde, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare, apoi formați în prăjituri de 4 (4 inci).
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte. Dragați prăjiturile de vițel în făină, scuturând excesul, apoi prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc, 8 până la 12 minute în total pentru mediu. 3împărțiți vinetele între 4 farfurii și acoperiți cu prăjituri de vițel.