Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase

Prăjituri de vițel pe vinete mătăsoase
Prăjiturile de vițel pe vinete mătăsoase sunt un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 514 calorii, 36g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scallions, apă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Vinete Mătăsoase În Stil Birmanez, Pastitsio de vinete și vițel, și Vinete umplute cu vițel și spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți vinetele cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă împreună pasta de roșii, zahărul, apa și oțetul și se adaugă la vinete cu 1/3 cană de ceapă verde, apoi se fierbe, acoperit, la foc mediu până când vinetele sunt fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
În timp ce vinetele se fierb, amestecați ușor vițelul, mărarul, restul de 1/3 cană de ceapă verde, 3/4 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mare, apoi formați în prăjituri de 4 (4 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când este fierbinte. Dragați prăjiturile de vițel în făină, scuturând excesul, apoi prăjiți, întorcând o dată, până se rumenesc, 8 până la 12 minute în total pentru mediu. 3împărțiți vinetele între 4 farfurii și acoperiți cu prăjituri de vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista