Prăjituri De Somon Cu Salată

Prăjiturile cu somon cu salată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 478 calorii, 43G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 4,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, ardeii prăjiți, oul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 19 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Prăjituri de somon cu salată de rucola, Prăjituri ușoare de somon cu salată de rucola, și Prăjituri crocante de somon cu salată cremoasă de castraveți sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați somonul, porumbul, oul, 3 linguri fiecare pesmet și sosul tartru, ardeii roșii prăjiți, pătrunjelul, coaja de lămâie și 3/4 linguriță Old Bay într-un castron. Formați ușor în opt chiftele groase de 3/4 inci și înghețați până când sunt ferme, aproximativ 5 minute.
Bateți restul de 2 linguri de sos tartru, sucul de lămâie, 1 lingură de apă, restul de 1/4 linguriță Old Bay și piper după gust într-un castron mare.
Puneți restul de 5 linguri de pesmet într-un castron puțin adânc. Apăsați prăjiturile de somon în pesmet pentru a acoperi ambele părți.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați prăjiturile de somon și gătiți până se rumenesc, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când prăjiturile sunt încălzite, încă 6 până la 8 minute.
Adăugați verdeața în castron cu pansamentul și aruncați.
Serviți prăjiturile de somon cu salata, mai mult sos tartru și pene de lămâie.
Fotografie de Christopher Testani
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Poppy Monterey Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.