Această rețetă servește 6 și costă 1,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 316 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de maioneză, țelină, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de somon cu sos de lămâie-ierburi, Somon Răcit Cu Maioneză Din Plante, și Somon afumat cu ceai cu maioneză din plante pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.