Prăjituri de mămăligă de năut la grătar cu ulei de arpagic și lămâie

Prăjituri de mămăligă de năut la grătar cu ulei de arpagic și lămâie
Prăjiturile cu mămăligă de năut la grătar cu ulei de arpagic și lămâie necesită aproximativ 2 ore și 4 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,93 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați năut, ulei de măsline, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Prăjituri de mămăligă de năut la grătar cu ulei de arpagic și lămâie, Creveți la grătar cu prăjituri cu mămăligă de arpagic, și Torturi de porumb cu arpagic de lămâie Cr Aproxume Fraiche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare pe grătarele grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați naut, bulion și sare și piper și gătiți până când nautul este foarte moale. *
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
StocStoc
5
Transferați amestecul cu grijă, în loturi, într-un blender și amestecați până se omogenizează. Întoarceți amestecul în cratiță și aduceți la fierbere. Bateți încet mămăliga, amestecând continuu și continuați să bateți până când amestecul începe să baloneze. Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând cu o lingură de lemn până când amestecul este îngroșat și gătit, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Întindeți amestecul într-o foaie de copt, acoperiți cu plastic și puneți-l la frigider până la rece și foarte ferm, aproximativ 4 ore. Când mămăliga este fermă, scoateți-o din frigider și, folosind o matriță inelară de 2 inci, tăiați cercuri de mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Condimentați cercurile de mămăligă cu sare și piper pe ambele părți, periați cu ulei și grătiți pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MamaligaMamaliga
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Scoateți de pe grătar, stropiți cu ulei de arpagic și garnisiți cu coajă de lămâie și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ArpagicArpagic
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Combinați ingredientele într-un blender și amestecați timp de 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 4 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista