Prăjituri De Masă Umplute Cu Salvadoran
Salvadoran umplute prăjituri Masa este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție conține 160 de calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți mozzarella, apă, făină de tortilla de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Prăjituri De Masă Umplute Cu Salvadoran, Prăjituri Dulci De Masă Prăjite, și Prăjituri de porumb Masa cu ouă Poșate.
Instrucțiuni
Aruncați împreună brânza, fasolea, coaja de porc și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare cu mâinile, apoi apăsați ferm amestecul în bile de 16 (1 1/2 inch) (pentru umplere).
Combinați făina de tortilla, apa și 1/2 linguriță de sare într-un castron mare și frământați cu mâinile până se formează un aluat uniform, aproximativ 1 minut. (Aluatul trebuie să fie umed, dar nu lipicios. Dacă este necesar, frământați puțin mai multă făină de tortilla sau apă în aluat.)
Aplatizați 1/4 cană de aluat între palmele umezite într-un disc de 4 inci. Wrap disc în jurul valorii de o minge de umplere, anexând-o, și forma într-o minge netedă. Refaceți între palme într-un disc de 4 inci (grosime de 1/2 inch; umplerea ar trebui să rămână ascunsă). Puneți o tavă căptușită cu folie de plastic și acoperiți cu folie de plastic pentru a preveni uscarea. Faceți încă 15 pupuse.
Încălziți o plită comală sau mare (cu 2 arzătoare) la foc mediu-mic până când este fierbinte, cel puțin 2 minute.
Ungeți ușor cu ulei, apoi gătiți pupusas în loturi, rotind și apăsând ușor cu o spatulă metalică la fiecare 2 până la 3 minute, până când sunt cruste și rumenite în pete (unele brânzeturi se pot scurge), 10 până la 12 minute în total pe lot.
* Pupusele pot fi formate (dar nu fierte) cu 2 ore înainte și răcite, acoperite cu folie de plastic. * Pupusas sunt cel mai bine consumate imediat, dar pot fi păstrate calde într-un cuptor de 250 de litri F în timp ce gătiți loturile rămase. Recrisp pe comal 1 minut pe fiecare parte înainte de servire.