Prăjituri De Crab Perfecte Cu Ceapă Verde

Prăjituri Crab Perfect cu ceapa verde este un pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 216 calorii. Un amestec de pene de lămâie, maioneză, blaturi de ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare sunt Prăjituri De Crab Cu Ceapă Verde Și Muștar, Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, și Prăjituri De Crab Cu Ceapă Verde Cu Salsa De Ananas.
Instrucțiuni
Se amestecă oul, maioneza, ceapa verde, Golful vechi și sosul fierbinte într-un castron mic până când mayo este complet încorporat, apoi se lasă deoparte.
Rupeți ușor carnea de crab într-un castron mediu.
Adăugați lapte; aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați sare zdrobită; aruncați ușor pentru a combina.
Adăugați amestecul de ouă; aruncați ușor, încă o dată, pentru a combina. Folosind o cană de măsurare de 1/3 cană, scoateți o porție de crab, formând amestecul într-un tort foarte compact. Repetați pentru a face 8 prăjituri (pot fi acoperite cu folie de plastic și refrigerate cu până la 8 ore înainte).
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu spre mediu-mare. Adăugați cu grijă prăjituri de crab; sautee întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Serviți imediat cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.