Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab cu maioneză de ardei roșu. O porție conține 223 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica maioneza, telina, bord de sos de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de Crab cu maioneză de mărar, Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu, și Prăjituri de Crab și maioneză Curry cu salată de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti maioneza, tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 10 minute. Peel piper.
Puneți piper, 1/3 cană maioneză, usturoi și sos de ardei iute într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează; transferați într-un castron și răciți.
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați 1/3 cană maioneză și următoarele 6 ingrediente (prin crab) și 3/4 cană panko într-un castron mare; se amestecă până se combină bine. Se formează în 6 chiftele; chiftele de dragare în restul de 1/2 cană panko.
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 3 torturi în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se rumenesc usor si se fierb, intorcand o data.
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de unt și chiftele.
Serviți prăjituri de crab cu năsturel și maioneză cu ardei roșu.
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Notă de vin: aroma dulce și suculentă a crabului este minunată, cu un alb crocant, uscat, cu gust curat și pur. Unul dintre preferatele mele este albario din colțul de nord-vest al Spaniei. Nora Albario 2004 de la Rias Baxais (1 USD
este zesty, cu un indiciu de citrice, fructe de stea și piersici uscate. - Alina Gavril
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.