Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu

Prăjituri de Crab cu maioneză de ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați prăjiturile de Crab cu maioneză de ardei roșu. O porție conține 223 calorii, 18g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cap la magazin și ridica maioneza, telina, bord de sos de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma albușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort alb-negru ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri de Crab cu maioneză de mărar, Prăjituri de Crab cu maioneză de Chili roșu, și Prăjituri de Crab și maioneză Curry cu salată de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pentru a pregăti maioneza, tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
MaionezăMaioneză
SemințeSemințe
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Lăsați să stea 10 minute. Peel piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
6
Puneți piper, 1/3 cană maioneză, usturoi și sos de ardei iute într-un robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează; transferați într-un castron și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
7
Pentru a pregăti prăjituri de crab, combinați 1/3 cană maioneză și următoarele 6 ingrediente (prin crab) și 3/4 cană panko într-un castron mare; se amestecă până se combină bine. Se formează în 6 chiftele; chiftele de dragare în restul de 1/2 cană panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 3 torturi în tigaie; gatiti 10 minute sau pana se rumenesc usor si se fierb, intorcand o data.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Scoateți din tigaie și păstrați la cald. Repetați procedura cu restul de unt și chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Serviți prăjituri de crab cu năsturel și maioneză cu ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Ardei RoșuArdei Roșu
NasturelNasturel
CrabiCrabi
12
Garnisiți cu pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
13
Notă de vin: aroma dulce și suculentă a crabului este minunată, cu un alb crocant, uscat, cu gust curat și pur. Unul dintre preferatele mele este albario din colțul de nord-vest al Spaniei. Nora Albario 2004 de la Rias Baxais (1 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
VinVin
14
este zesty, cu un indiciu de citrice, fructe de stea și piersici uscate. - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
StarfruitStarfruit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Revista