Prăjituri de ciocolată topită cu cireșe

Prăjituri de ciocolată topită cu cireșe
Această rețetă servește 2. O porție conține 1011 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ciocolată semidulce, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită, Prăjituri De Ciocolată Topită, și Prăjituri De Ciocolată Topită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cireșele cu sucuri, 1/2 cană zahăr, kirsch și scorțișoară într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, scoateți 1/4 cană de cireșe din sos; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
ScorțișoarăScorțișoară
KirschKirsch
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă pe suprafața de lucru și se toacă grosier; rezervați cireșe tocate pentru prăjituri. Puneți deoparte sosul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
SosSos
3
Unt două ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Bateți cacao și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mic pentru a amesteca. Se amestecă ciocolata și untul într-o cratiță mică, la foc mic, până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
5
Se ia de pe foc; se amestecă în amestec de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți gălbenușurile de ou, apoi oul întreg și făina. Îndoiți în 1/4 cană rezervată cireșe tocate. Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite. (Sosul și aluatul de tort se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
CireșeCireșe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
BatetiBateti
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți prăjiturile descoperite până când marginile sunt setate, dar centrul este încă strălucitor și testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed atașat, aproximativ 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Sos cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
10
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi; întoarceți-vă pe farfurii. Sos de lingură alături. Cerneti zaharul pudra peste; garnisiți cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
SosSos
MentăMentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate5
Revista