Această rețetă servește 2. O porție conține 1011 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ciocolată semidulce, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită, Prăjituri De Ciocolată Topită, și Prăjituri De Ciocolată Topită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați cireșele cu sucuri, 1/2 cană zahăr, kirsch și scorțișoară într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Se fierbe până când sosul se îngroașă și se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Folosind lingura cu fante, scoateți 1/4 cană de cireșe din sos; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Scorțișoară
Kirsch
Sos
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
2
Se transferă pe suprafața de lucru și se toacă grosier; rezervați cireșe tocate pentru prăjituri. Puneți deoparte sosul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Sos
3
Unt două ramekine de 3/4 cană sau cupe cu cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Bateți cacao și restul de 1/4 cană de zahăr într-un castron mic pentru a amesteca. Se amestecă ciocolata și untul într-o cratiță mică, la foc mic, până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
5
Se ia de pe foc; se amestecă în amestec de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Bateți gălbenușurile de ou, apoi oul întreg și făina. Îndoiți în 1/4 cană rezervată cireșe tocate. Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite. (Sosul și aluatul de tort se pot face cu 1 zi înainte. Se acoperă separat; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Ouă
Cireșe
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Bateti
7
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Coaceți prăjiturile descoperite până când marginile sunt setate, dar centrul este încă strălucitor și testerul introdus în centru iese cu niște aluat umed atașat, aproximativ 22 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Sos cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
10
Tăiați în jurul prăjiturilor pentru a slăbi; întoarceți-vă pe farfurii. Sos de lingură alături. Cerneti zaharul pudra peste; garnisiți cu mentă.