Prăjituri de ceai cu unt de dovleac cu glazură portocalie
Dacă 52 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., prăjiturile de ceai cu unt de dovleac cu glazură portocalie ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 5. O porție conține 353 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini prăjituri cu condimente de dovleac cu glazură portocalie, Prăjituri de dovleac cu glazură de arțar, și Prăjituri cu gustări de dovleac cu glazură de Bourbon de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Ungeți mini cupe de pâine cu unt.
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, praful de copt, sarea, scorțișoara, nucșoara și ienibaharul;pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați iaurtul, untul de dovleac și zahărul până se combină bine.
Adăugați ingrediente uscate și amestecați împreună până când aluatul este bine combinat. Umpleți fiecare cană pregătită 2/3 plină cu aluat.
Coaceți până când sunt umflate și aurii la margini și un tester de tort introdus în mijlocul unei pâini iese curat, aproximativ 20 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați într-o grătar pentru a termina răcirea.
Pentru glazură: dacă serviți prăjituri cu glazură, amestecați zahărul cofetarilor, sucul de portocale și apa până se omogenizează.
Întindeți partea superioară a fiecărui tort răcit cu glazură.
Lăsați să stea 20 de minute sau până când este setat înainte de a vă deplasa.