Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions
Dacă 54 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions ar putea fi un super lactate gratuit și pescatarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 40 de porții cu 171 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare de mare, pesmet, tamari și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri de cartofi și somon sălbatic cu ghimbir și Scallions, Bas cu dungi sălbatice aburite cu ghimbir și Scallions, și Ginger-Hoisin carne de vită și Scallions pe prăjituri crocante cu tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă.
Adăugați un vârf mare de sare de mare și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță.
Transferați cartofii într-un castron mare și amestecați.
Între timp, puneți somonul pe o foaie de copt cu margini ușor unsă și condimentați cu sare și piper.
Coaceți aproximativ 15 minute, până când somonul este mediu-rar în interior.
Îndepărtați ușor somonul și adăugați-l în cartofi împreună cu scallions, ouă, usturoi, ghimbir, ceapă, tamari și ulei de susan.
Se amestecă bine, apoi se pliază în firimiturile de pâine. Se condimentează cu sare. Formați amestecul de cartofi în paisprezece plăcinte de 1/2 cană.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1/4 inch de șofrănel sau ulei de floarea soarelui până la sclipire. Lucrând în loturi, prăjiți prăjiturile cu cartofi la foc moderat ridicat până se rumenesc și crocante, aproximativ 2 minute pe parte.
Transferați pe o foaie mare de copt. Repetați cu prăjiturile de cartofi rămase, adăugând mai mult ulei și reglând căldura după cum este necesar.
Coaceți prăjiturile cu somon timp de aproximativ 15 minute, până când sunt încălzite.
Se servește cu sosul de mărar.