Prăjituri Cu Tărâțe

Prăjituri Cu Tărâțe
Bran prăjituri plită durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 254 calorii. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de lapte, praf de copt, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjituri De Grătar, Prăjituri Johnny Griddle, și Prăjituri De Porumb.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un alt castron, bateți oul; se amestecă laptele, coaja de portocală și tărâțele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
BranBran
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se lasă să stea 1-2 minute sau până când tărâțele se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BranBran
3
Se adaugă la ingredientele uscate; se amestecă bine.
4
Se toarnă cu 1/4 căni pe o plită antiaderentă fierbinte; întoarceți când bulele de deasupra clătitelor. Gatiti pana cand a doua parte este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pentru sirop, combinați zahărul și amidonul de porumb într-o cratiță. Se amestecă treptat sucul de portocale, untul și coaja de portocală. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
ZahărZahăr
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc; se amestecă portocala tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
7
Serviți cu clătite.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții7
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista