Prăjituri Cu Mocha Fudge
Prăjituri Mocha Fudge ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 511 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați topping: înghețată de cafea, lichior de cafea, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, Mocha Fudge, și Mocha Fudge Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți 6 (1 cană) ramekins sau cupe souffl. Căptușiți fundul cu hârtie pergament (runde de 3 inci) și ungeți hârtia. Pune deoparte.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau cuptorul cu microunde la 1 1/2 minute sau până se omogenizează, amestecând de două ori.
Așezați granulele de cafea instant într-un castron mic.
Adăugați cafea fierbinte preparată și amestecați pentru a se dizolva. Se amestecă lichiorul de cafea. Bateți untul și 3/4 cană plus 2 linguri de zahăr într-un bol separat la viteză medie cu un mixer electric.
Adăugați gălbenușurile de ou și amestecați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului.
Adăugați ciocolată topită și amestecați pentru a combina.
Adăugați amestecul de cafea, sarea kosher și făina, amestecând pentru a combina.
Curățați lamele mixerului. Într-un castron separat, bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat restul de 2 linguri de zahăr și bateți până la vârfuri medii-moi. Îndoiți amestecul de albuș de ou în amestec de ciocolată, o treime la un moment dat. Împărțiți aluatul între ramekinele pregătite, umplând fiecare trei sferturi.
Așezați pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute. Rotiți tigaia și coaceți încă 10 până la 12 minute sau până când prăjiturile se ridică ușor deasupra jantelor ramekin și blaturile se simt setate, dar ușor moi în centru.
Scoateți din cuptor și rulați ușor un cuțit mic în jurul ramekinelor pentru a slăbi prăjiturile.
Lăsați să se răcească 5 minute (prăjiturile vor cădea ușor) și slăbiți din nou din ramekins.
Lăsați să se răcească complet.
Slăbiți complet prăjiturile, întoarceți-vă în mână, îndepărtați hârtia pergament și așezați-le în poziție verticală pe farfurii individuale de servire. Se acoperă cu o lingură de înghețată de cafea.