Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit)

Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit)
Coreeană Saewoo Bokkeumbap (creveți orez prăjit) ar putea fi doar Chineză rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $2.32 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de stridii, creveți, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Rețete similare sunt Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit), Coreeană Saewoo Bokkeumbap (Creveți Orez Prăjit), și Orez prăjit Kimchi (bokkeumbap).

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu și gătiți și amestecați morcovul și ardeiul gras verde până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute; amestecați creveții, ceapa, porumbul și usturoiul în amestecul de morcovi. Gatiti si amestecati pana cand crevetii devin roz si nu mai sunt translucizi, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se toarnă orice lichid. Întoarceți focul la minim și lăsați amestecul să fiarbă.
3
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie separată la foc mediu; se toarnă 2 ouă bătute în ulei fierbinte și se amestecă ouăle până când sunt ferme și nu mai curg, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Amestecați ușor ouăle amestecate în creveți și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Se amestecă orezul, sosul de stridii, sosul de soia, 1 lingură de unt și sarea în amestecul de creveți, aruncând până când orezul este bine combinat cu creveți și legume și acoperit cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De StridiiSos De Stridii
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Încălziți 1 linguriță de unt într-o tigaie mică antiaderentă la foc mediu până când untul nu mai spumează; rupeți 1 din cele 4 ouă rămase în untul fierbinte. Acoperiți tigaia și lăsați oul să gătească până când fundul este ușor rumenit, gălbenușul curge, iar vârful albului este ușor ferm, aproximativ 3 minute. Pune oul deoparte. Repetați cu restul de 3 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Serviți orez prăjit cu creveți acoperit cu ouă prăjite. Pentru o prezentare frumoasă, umpleți un castron cu 1/4 din orezul prăjit, apăsați ușor pentru a compacta și întoarceți orezul prăjit pe o farfurie de servire în formă de cupolă; se acoperă cu un ou prăjit. Repetați cu orezul și ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista