Prăjituri cu fructe de mare înțelepte cu Crab
Crab-înțelept fructe de mare prăjituri este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 230 calorii, 20g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ou, creveți, chutney de mandarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prăjituri vechi de crab Ebbitt Grill - aceste prăjituri de crab sunt bine cunoscute pentru că nu au umplutură și multă aromă, Prăjituri de Crab precum Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți oul pentru a se amesteca.
Adăugați crab, creveți, pește roșu, pesmet, ceapă verde, ardei gras, bulion și muștar. Formați ușor amestecul în 8 chiftele egale de aproximativ 3 inci lățime și 3/4 inch grosime; așezați ușor pe o foaie de hârtie cerată sau folie.
Se toarnă 1/2 lingură de ulei într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați jumătate din prăjiturile de crab și gătiți, întorcând o dată, până când prăjiturile sunt rumenite pe ambele părți, iar fructele de mare din centrul celei mai groase părți sunt opace, dar totuși cu aspect umed (tăiate pentru a testa), 6 până la 8 minute în total. Pe măsură ce prăjiturile sunt gătite, transferați-le într-un platou rezistent la cuptor și păstrați-le la cald într-un cuptor de 200.
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei în tigaie și gătiți prăjiturile rămase.
Serviți prăjituri de crab cu chutney de mandarină și sare și piper pentru a adăuga după gust.
Păstrați crabii vii acoperiți în frigider până la 12 ore. Prindeți crabii cu atenție de la capătul din spate, între picioare și puneți într-o tigaie pentru a vă asigura că se potrivesc, cu o distanță de 3 până la 4 inci sub marginea tigaiei.
Îndepărtați crabii și umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi crabii cu 2 până la 3 inci. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Pe rând, apucați crabii așa cum este descris mai sus și aruncați-i cu capul înainte în apa clocotită; dacă aveți prea multă apă, scoateți excesul și aruncați-l. Acoperiți tigaia și începeți sincronizarea. Când apa reia fierberea, reduceți focul la foc mic. Gatiti 1 1/2-la 2 1/2-Lira crabi 15 minute, 3-lira crabi aproximativ 20 de minute.
Scurgeți crabii; pentru a putea manipula rapid, clătiți scurt cu apă rece.
Cum să curățați, să spargeți și să scoateți crabul
Trageți și aruncați clapeta triunghiulară din partea burții.
Întoarceți burta de crab în jos; trăgând de la capătul din spate, ridicați carcasa din spate.
Scurgeți și aruncați lichidul din coajă. Dacă doriți, scoateți untul de crab moale, auriu și grăsimea albă de crab din coajă într-un castron mic pentru a mânca cu lingura cu crab sau pentru a amesteca într-un sos de scufundare. Dacă utilizați carcasa din spate pentru garnitură, rupeți secțiunea osoasă (gura) de la capătul frontal al carcasei și aruncați-o. Clătiți bine coaja și scurgeți-o.
Pe secțiunea corpului, scoateți și aruncați membrana roșiatică care acoperă centrul (dacă nu s-a desprins cu spatele) și orice bucăți libere. Scoateți orice unt auriu rămas și adăugați-l în castron. Scoateți și aruncați branhiile lungi și spongioase de pe părțile laterale ale corpului. Clătiți bine corpul cu apă rece.
Răsuciți picioarele și ghearele din corp. Folosind un spărgător de nuci sau un ciocan de lemn, crăpați coaja fiecărui picior și a secțiunii ghearelor. Cu un cuțit, tăiați corpul în sferturi.
Rupeți picioarele și ghearele; folosind degetele, o furculiță mică, o culegere sau un vârf de picior de crab, îndepărtați carnea. Trageți Secțiunile corpului și scoateți buzunarele de carne. Aruncați cojile. Un crab gătit, curățat de 1 3/4 până la 2 kilograme (cu coajă din spate) produce 7 1/2 până la 8 uncii (1 1/3 până la 1 1/2 căni) de carne; crabii mai grei nu au întotdeauna mai multă carne.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.