Prăjituri cu conuri de înghețată din anii '50

Prăjituri cu conuri de înghețată din anii '50
Puturos ' 50 înghețată con prăjituri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cacao de copt, paie de plastic, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjituri Cu Conuri De Înghețată, Prăjituri cu conuri de înghețată, și Prăjituri Cu Conuri De Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați conurile în poziție verticală în cupe de briose medii, 2 1/2x1 1/4 inci sau tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă făina, zahărul, laptele praf malț, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Bateți uleiul, oțetul și vanilia cu un tel de sârmă. Se amestecă amestecul de ulei și apă în amestecul de făină aproximativ 1 minut sau până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte ZdrobitFrisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă aluatul în conuri, umplând fiecare până la aproximativ 1 inch de sus.
5
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Scoateți conurile din cupele de briose în suportul de sârmă; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Acoperiți fiecare tort cu o lingură mică de înghețată; congelați până când este gata de servit, dar nu mai mult de 1 oră. Chiar înainte de servire, tăiați paiele în jumătate și introduceți-le în înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
8
Garnisiți fiecare cu o bucată de topping bătut; se acoperă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista