Prăjituri cu conuri de înghețată din anii '50

Prăjituri cu conuri de înghețată din anii '50
Puturos ' 50 înghețată con prăjituri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cacao de copt, paie de plastic, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prăjituri Cu Conuri De Înghețată, Prăjituri cu conuri de înghețată, și Prăjituri Cu Conuri De Înghețată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați conurile în poziție verticală în cupe de briose medii, 2 1/2x1 1/4 inci sau tigaie dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă făina, zahărul, laptele praf malț, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mediu. Bateți uleiul, oțetul și vanilia cu un tel de sârmă. Se amestecă amestecul de ulei și apă în amestecul de făină aproximativ 1 minut sau până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte ZdrobitFrisca, Cirese Maraschino Si Bile De Lapte Zdrobit
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă aluatul în conuri, umplând fiecare până la aproximativ 1 inch de sus.
5
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scoateți conurile din cupele de briose în suportul de sârmă; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Acoperiți fiecare tort cu o lingură mică de înghețată; congelați până când este gata de servit, dar nu mai mult de 1 oră. Chiar înainte de servire, tăiați paiele în jumătate și introduceți-le în înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
8
Garnisiți fiecare cu o bucată de topping bătut; se acoperă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista